Vacancies

Eco-Lighthouse

Skandinavias største leverandør av tekniske løsninger til messer og eventer søker deg som er nevenyttig og praktisk anlagt.

Compass Fairs AS er i rivende utvikling og vi søker derfor montører til våre team med base på Skedsmokorset og i Trondheim. Du trenger ikke ha en håndverksmessig bakgrunn, så lenge du har praktisk sans og er nevenyttig. Men om du har erfaring som messemontør, elektriker eller har jobbet innen andre relevante områder er det et pluss.

Hvem er du?

Du er effektiv, positiv, i god fysisk form og møter alltid til rett tid. Det er også viktig at du har høy arbeidsmoral og gjør alt du kan for å levere ditt beste, da dette er noen av

bedriftens kjerneverdier i møte og samarbeid med våre kunder rundt i hele landet.

For å gjøre suksess hos oss, kan du blant annet nikke ”ja” til følgende punkter:

  • Trives med skiftende arbeidstider og være mye på reise med overnatting
  • Er en utpreget lagspiller, men kan også arbeide selvstendig og under press
  • Er ærlig, høflig og glad av natur
  • Er innstilt på å gi full gass når en gitt oppgave krever det
  • Har bilsertifikat (min. kategori B) og gjerne truckførersertifikat
  • God kommunikasjonsevne på norsk eller minimum engelsk

Som en del av det tekniske teamet, kan du forvente deg en spennende og variert hverdag. Ingen dager er like når vi bygger opp eller demonterer utstyr i forbindelse med messer og eventer. Arbeidssted vil være i flere av Norges største idrettshaller og arenaer.

Hvem er vi?

Compass Fairs AS ble stiftet i 1996. Med 25 år i bransjen, er vi i dag Skandinavias største totalleverandør av tekniske løsninger til messe- og eventer. Som ettertraktet leverandør, samarbeider vi med flere av landets største messe- og eventsenter som Telenor Arena, Norges Varemesse, X Meeting Point og Trondheim Spektrum. Vi er også tilstede i haller i mange av Norges største byer. Årlig er vi tilstede på ca. 200 forskjellige arrangement, hvor vi monterer stander og leverer alt av møbler, lyd/lys, tepper, sceneområder etc. Vårt motto er alltid å prestere maksimalt med et smil og godt humør.

Synes du dette høres ut som en jobb for deg?

Send snarest en kortfattet søknad med CV til Heidi J. Lindahl via e-post heidi@compassfairs.no. Har du håndverksmessig erfaring/kompetanse, vil vi gjerne høre om det i søknaden din. Vi kaller fortløpende inn til samtaler, og ansetter på bakgrunn av det. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Heidi på telefon 482 34 070.

“Together we make it possible”.