Vi koordinerer, arrangerer, organiserer, bygger
arrangementer fra A til Å

Så du kan pleie kundene og gjestene dine

Vi er en stor og erfaren
aktør i Skandinavia

25

Års erfaring

I løpet av våre 25 år i bransjen har vi hjulpet titusenvis av utstillere. Vi har bygget flotte stands og levert messeutstyr som bord, stoler, tepper, strøm, internett og belysning.

UTSTILLERE I ÅRET

4

Solid aktør i 4 land

Vi er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Våre kontor og store lagre med alt av messe- og arrangementsutstyr er lokalisert i Oslo, Trondheim, Jönköping (Sverige) og Rødekro (Danmark).

10 km

messevegger

Vi har metervis av messevegger i alle farger.

Setter vi alle messeveggene våre etter hverandre langs Karl Johan, får landets paradegate hele 10 fargerike rekker messevegger.

10

fotballbaner
med messeutstyr

Vi har alt du trenger til ditt arrangement, og kan bygge 10 store arrangement samtidig.

Hvis vi slår sammen alle lagrene våre, kan vi fylle opp 10 fotballbaner med messeutstyr i Skandinavia, og 6 av dem bare i Norge!

Vi hjelper deg

med alle trinnene til

et vellykket arrangement

Våre tjenester

Planlegging
Planning
Planning
Alt av utstyr
Equipment
Equipment
Enkel
bestilling
Easy Ordering
Easy Ordering
Montering
Installation
Installation
Logistikk
Logistics
Logistics
Grafisk
materiell
Graphic Design
Graphic Design

Vi gjør alt klart for deg

Vi vet at du som arrangør har mange ting å passe på.

La oss hjelpe deg med å få alt på plass til rett tid.

Dette gjør vi

 • Messer

  Å arrangere en vellykket messe krever planlegging, struktur og oppfølging. Vi hjelper deg med alt du trenger for å gi utstillerne dine en god opplevelse.

 • Utstillinger

  Vi hjelper deg å bygge og arrangere en flott utstilling, og leverer alt av utstillerutstyr som vegger, banner i ramme, bord, stoler og tepper.

 • Kongresser

  Trenger du 200 stoler og bord til konferansen din? Det fikser vi! Hos oss kan du leie alt av kongressutstyr og møblement til store og små kongresser, kurs og konferanser.

Vi organiserer også
 • Kongresser

 • Seminarer

 • Fagdager

 • Produktpresentasjoner

 • Kick off

 • Eksamener og andre arrangement

«Compass Fairs gjorde en fantastisk jobb i forbindelse med planlegging og gjennomføring av Norwegian Travel Workshop (NTW) 2015 som vi arrangerte i Vikingskipet på Hamar. Compass Fairs er profesjonelle, og det ga oss som arrangør og våre deltakere en god opplevelse. For å lykkes med et så stort arrangement er vi avhengig av en engasjert, fleksibel og løsningsorientert samarbeidspartner. Og det er Compass Fairs, noe som bidro til at vi følte en trygghet underveis i hele prosessen.»

Karia Anne Scwach

Karia Anne Scwach
Prosjektleder at Innovasjon Norge

«Vårt samarbeid med Compass Fairs gjør oss i stand til å være konkurransedyktige på en arena hvor alle konkurrentene våre er spesialiserte messesentre, mens vi er en multifunksjonsarena. Compass Fairs er en totalleverandør som vi tør stole på, og som gang på gang viser at de kan snu seg fort, være praktiske og løsningsorienterte. Compass Fairs kan messe – enkelt og greit!»

Gullik Jensen

Gullik Jensen
Administrerende direktør at Telenor Arena

«Trondheim Spektrum har samarbeidet med Compass Fairs siden 1997. Først som leietagere til «Gjør Din Bolig Bedre»-messene, siden har samarbeidet blitt mer omfattende. Compass Fairs er i dag teknisk leverandør til alle våre prosjekter her på huset, inkludert Nor-Fishing og Aqua-Nor, Norges største messer innenfor fiskeri og havbruk. Vi opplever Compass Fairs som veldig profesjonelle. De leverer til riktig tid og pris, og har et særdeles profesjonelt og serviceinnstilt personell.»

Ola Eriksen

Ola Eriksen
Administrerende direktør at Trondheim Spektrum

 • Innovasjon Norge
 • Telenor Arena
 • Trondheim Spektrum

Ønsker du at ditt arrangement
skal bli en skikkelig snakkis?

La oss ta en prat om hva som skal til!


Kontakt oss Nina