Bygge messe

Compass Fairs ble etablert i 1996. Siden dag en har vi vært totalleverandør innen messearrangement, og levering av alt utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement.

I 1997 arrangerte vi vår første egne boligmesse i Norge. Vår plan våre å bygge en messe som skulle være landsdekkende. Nå arrangerer vi cirka 20 messer fra Tromsø i nord og Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon,eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak. I tillegg til alle norske boligmesser, arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Gjennom all denne erfaringen har vi blitt eksperter på messer. Spesielt på å bygge messer og hvordan å utføre en god messe. I dag er vi en ettertraktet arrangør av eksterne messer og arrangement, hvor vi tilbyr vår ekspertise og vårt rikholdige utstyrsortiment. Hvert år er vi teknisk leverandør på mer enn på 80 messer og arrangementer rundt om i Skandinavia, og i tillegg har vi store og små oppdrag på ytterligere 120 arrangementer. Vi leverer alt fra bygging av messer og samarbeider tett med flere av landets store messesentre og arenaer.