Messearrangør

Ser du etter en stor og erfaren messearrangører? Vi i Compass Fairs har arrangert og koordinert messer i over 20 år, og vi er en stor og erfaren aktør. Vi har hjulpet mange fornøyde utstillere, og vi har cirka 8000 utstillere i året.

Hva kan en messearrangør hjelpe deg med?

Er du usikker på hvordan du skal arrangere en messe, kan du vinne mye på å samarbeide med en messearrangør. En messearrangør kan hjelpe deg med å planlegge, koordinere, gjennomføre, og avslutte en messe på suksessfull vis, uten noen form for stress. For at et arrangement skal bli vellykket, kreves det en arrangør som er engasjert, løsningsorientert og fleksibel.

Velger du for eksempel Compass Fairs til å være din messearrangør, kan vi tilby en rekke tjenester som planlegging, utstyr, bestilling, montering, logistikk og grafisk design som alt av reklamemateriell, bannere, roll-ups og mer. Vi kan være en totalleverandør eller vi kan hjelpe deg med enkeltløsninger. Vi ønsker alltid å møte utstillerens behov på best mulig måte, og med våre tjenester og dyktige medarbeidere samt vår erfaring, er dette aldri noe problem.

Hvorfor bør du velge Compass Fairs til å arrangere din neste messe?

Vi er en totalleverandør innenfor messearrangement og vi er behjelpelig med alt av utstyr og tjenester til messer, konferanser, kick off, kongresser og andre små og store arrangement. Vi er en erfaren arrangør og en ettertraktet teknisk leverandør. Det startet med boligmessen i Kristiansand for over 20 år siden, og siden har vi hjulpet titusenvis av utstillere. I dag er vi representert i hele Skandinavia og Tyskland. Gjennom årene har vi blitt eksperter på planlegging, bygging og gjennomføring av messer, og vi er dermed blitt en ettertraktet teknisk leverandør.

Som den erfarne messearrangøren som vi er, har vi metervis av messevegger i alle farger, og vi kan enkelt tilpasse et arrangement ditt ønskede tema i form av lys, farger, interiør, bannere, også videre. Vi hjelper deg med alle trinnene til et vellykket arrangement.

Vi er opptatt av den totale opplevelsen og fornøyde kunder, og det klarer vi gang på gang å bevise at vi er en av de beste på. Vi koordinerer og arrangerer arrangement av alle slag fra A til Å, og vi er erfarne på alt innenfor messetjenester. Med oss kan du senke skuldrene ved å vite at alt kommer til å gå bra.

Ta kontakt med oss i dag!

Ønsker du å vite mer om hva vi som messearrangør kan gjøre for deg og ditt arrangement, slik at det blir gjennomført på den måten du ønsker at det skal være? Da kan du kontakte oss i dag for en hyggelig samtale. Sammen skal vi sørge for at arrangementet ditt blir en snakkis i lang tid fremover.