Messemateriell

Compass Fairs tilbyr hjelp med messemateriellMessemateriell er viktig om du ønsker et stilfullt arrangement

Skal du arrangere en messe og har behov for messemateriell? Hos Compass Fairs kan du få tilgang til et stort utvalg av møbler, kvalitetsutstyr og messemateriell til din messe. Vi har alt av moderne utstyr uansett hvilket behov du har.

Messemateriell for en vellykket messe

Det er viktig å se bra ut, mener vi. Vi har en dyktig grafiker som har mulighet til å lage akkurat det du ønsker til din messe eller arrangement, og vi ordner alt av bestilling, og montering om det skulle være ønskelig.

Hos oss kan du få ulike typer messemateriell:

Bannere: Noen messer er større enn andre. Når en ønsker at ens bedrift skal være synlig, kan store bannere som løfter det visuelle uttrykket være med på å få folk til å legge merke til bedriften din. Vi kan tilby bannere i alle varianter av både innramming og trykk i stort format. Les også: “Messevegger

Brosjyrer og reklamemateriell: Gi deltagere noe å ta med seg hjem slik at de husker bedriften din.

Roll-ups: Disse tar ofte mindre plass en bannere, og er enkle å frakte.

Beach-flags: Hva med noen flagg med logoen til bedriften på som tåler vind og vær?

Visittkort: Gi potensielle kunder en enkel mulighet til å huske kontaktinformasjonen din.

Profileringsartikler: Her har du for eksempel muligheten til å lage konkurranser der vinnerne kan ta med seg enkle artikler hjem med logoen din på.

Ved å ta i bruk messemateriell, vil du enkelt få frem budskapet ditt og samtidig se bra ut.

Les mer om våre tjenester på nettsiden vår.

Les mer: “Messearrangør

Hvorfor bør du velge Compass Fairs?

Vi er en totalleverandør innenfor messearrangement og vi er behjelpelig med alt av utstyr, messemateriell og tjenester til messer, konferanser, kick off, kongresser og andre små og store arrangement. Vi er en erfaren arrangør og en ettertraktet teknisk leverandør. Det startet med boligmessen i Kristiansand for over 20 år siden, og siden har vi hjulpet titusenvis av utstillere. I dag er vi representert i hele Skandinavia og Tyskland. Gjennom årene har vi blitt eksperter på planlegging, bygging og gjennomføring av messer, og vi er dermed blitt en ettertraktet teknisk leverandør.

I tillegg til messemateriell, har vi metervis av messevegger i alle farger, og vi kan enkelt tilpasse et arrangement ditt ønskede tema i form av lys, farger, interiør, bannere, også videre. Vi hjelper deg med alle trinnene til et vellykket arrangement.

Les mer: “Messetjenester

Vi er opptatt av den totale opplevelsen og fornøyde kunder, og det klarer vi gang på gang å bevise at vi er en av de beste på. Vi koordinerer og arrangerer arrangement av alle slag fra A til Å, og vi er erfarne på alt innenfor messer, arrangement og messemateriell. Med oss kan du senke skuldrene ved å vite at alt kommer til å gå bra.

Les mer: “Om Compass Fairs”.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt arrangement, slik at det blir gjennomført på den måten du ønsker at det skal være? Da kan du kontakte oss i dag for en hyggelig samtale. Sammen skal vi sørge for at arrangementet ditt blir en snakkis i lang

tid fremover.Du kan også ta en titt på forskjellige messer som arrangeres. Boligmesse har oversikt over alle boligmesser i skandinavia, og Norges varemesse har oversikt over alle messer i Norge. Ta en titt på nettsidene deres for mer informasjon og bli inspirert.