Messestand

Vi hjelper deg med din messestand

Compass Fairs – din totalleverandør av messestand og messeutstyr

Compass Fairs har vært totalleverandør innen messearrangementer siden 1996. Vi organiserer en mengde ulike arrangementer og leverer varer til messestand. Hos Compass Fairs er vi eksperter på å bygge messe. Vi leverer også til kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer. Kontakt oss i dag, uavhengig av hva slags arrangement du har i tankene.

La oss bygge din neste messestand

Compass Fairs har mer enn 20 års erfaring med å levere utstyr til utstillere. Vi vet hvilke utfordringer som kan oppstå underveis i et stort arrangement, og at det er mange viktige detaljer som skal på plass. Med hjelp fra våre rådgivere slipper du ubehagelige overraskelser, bekymringer og unødvendige kostnader.

Vi har bygget utallige messestands, det inkluderer konstruksjon, utarbeidelse av grafisk materiell og levering av utstyr som belysning, bord, stoler, tepper, strøm og internett. Compass Fairs er en stor og erfaren aktør i Skandinavia, og er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Våre kontorer og lagre med alt innen messe- og arrangementsutstyr er lokalisert i Oslo, Trondheim, Jönköping (Sverige) og Rødekro (Danmark).

Compass Fairs leverer alt av utstyr til messer og stands, og kan koordinere logistikken rundt ditt arrangement. Som arrangør har man som regel nok av andre ting å tenke på. Derfor kan det være lurt å få hjelp til de praktiske oppgavene som skal løses. Gjennom Compass Fairs kan du få hjelp med både oppbevaring av varer, håndtering av emballasje, frakt, fortolling, mottak og videresending av gods. Noe av det praktiske utstyret vi leverer er:

  • Messevegger og tepper i alle farger
  • Annonsering: messestands, roll ups, bannere i ramme og andre profileringsartikler
  • Møbler: bord, stoler, sofaer, barkrakker, hyller og magasinstativ
  • Elektronisk utstyr og AV-utstyr
  • Andre produkter som kaffemaskiner, stumtjenere, kjøleskap, køordnere mm.

 

Med egne bannere på dine messevegger kan du sørge for et stilfullt og helhetlig uttrykk på din messe. Våre dyktige grafiske designere kan bidra til at din messestand skiller seg ut i mengden. Markedsmateriell som bannere, roll ups, beach flags, brosjyrer og papirposer er synlige på messen, og fungerer som gode invitasjoner til din stand.

Alt av messeutstyr kan enkelt bestilles i vår nettbutikk. Vi sørger for at utstyret er på plass når du og de andre deltakerne ankommer arrangementet. Er du usikker på hva slags utstyr du trenger til din messestand, er du velkommen til å kontakte en av våre rådgivere. Vi hjelper deg med å finne smarte løsninger tilpasset ditt behov.

Boligmessen – inspirer kundene dine med en skreddersydd messestand

Siden 1997 har vi arrangert vår egen Compass Fairs boligmesse. Dette er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. Boligmessen er landsdekkende, og hvert år arrangerer vi rundt 20 messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv, møbler og interiør, byggevarer og fundamentering til bad og kjøkken. En typisk besøkende på messen skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer til messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud på flest mulige leverandører samlet under ett tak. I tillegg til boligmessene våre i Norge arrangerer våre søster- og datterselskaper i Sverige, Danmark og Tyskland tilsvarende messer.

Gjennom denne erfaringen har vi blitt eksperter på messer og messestands. I dag er vi en ettertraktet leverandør og arrangør av eksterne messer og arrangementer, hvor vi tilbyr vår ekspertise og et bredt sortiment av utstyr. Hvert år er vi teknisk leverandør på mer enn 80 messer og arrangementer spredt over hele Skandinavia, i tillegg til store og små oppdrag på ytterligere 120 arrangementer. Vi leverer alt fra konstruksjon av messestand til totalleveranse, og samarbeider tett med flere av landets store messesentre og arenaer.

Trenger du messestand? Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg å arrangere din neste messe. Vi besvarer henvendelser over e-post, telefon og via nettskjema.