Messeutstyr

Vi hjelper deg med messeutstyr

 

Compass Fairs – din totalleverandør av messestand og messeutstyr

Trenger du messeutstyr og materiell til et arrangement? Vi i Compass Fairs leverer og monterer alt av utstyr til messer og konferanser.

Compass Fairs AS ble etablert i 1996, og har i løpet av disse årene blitt en erfaren messearrangør i Norden. Vi er en totalleverandør innen messearrangementer, og leverer alt innen messestand, utstyr og tjenester til kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer. Vi har god erfaring med å bygge messe, og ble blant annet SportAccord Convention 2017’s offisielle leverandør av konferanse- og messeutstyr.

Flere ganger i året arrangerer vi vår egen Compass Fairs boligmesse. Dette er en landsdekkende publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv, møbler og interiør, byggevarer og fundamentering til bad og kjøkken. En typisk besøkende på messen skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer til messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud på flest mulige leverandører samlet under ett tak. Takket være denne erfaringen er Compass Fairs i dag en messearrangør med høy ekspertise, og vi er en ettertraktet leverandør av messer og arrangementer.

Les mer om da vi rigget for verdens største internasjonale idrettstoppmøte her.

Rådgivning

Etter 20 år i messebransjen vet vi alt om hvilke utfordringer som kan oppstå i planleggingen og gjennomføringen av et stort arrangement. Det er mange viktige detaljer som skal følges opp, og mye utstyr som skal på plass. Med hjelp fra våre rådgivere slipper du ubehagelige overraskelser, uønskede bekymringer og ikke minst unødvendige kostnader. Med oss på laget får du ekspertisen du trenger for en smidig utførelse. Dermed kan du fokusere på de oppgavene du faktisk skal gjøre, istedenfor å bruke all energi på å utfordringer som kunne ha vært unngått.

Moderne messeutstyr

Compass Fairs leverer messeutstyr av høy kvalitet, skreddersydd til ditt arrangement. Vi koordinerer logistikken rundt hele arrangementet, oppbevarer varer, håndterer emballasje, og tar oss av frakt, fortolling, mottak og videresending av gods. I tillegg leverer vi moderne messeutstyr og alt annet innen messemateriell, deriblant:

  • Messevegger og tepper i alle farger
  • Annonsering: messestands, roll ups, bannere i ramme og andre profileringsartikler
  • Møbler: bord, stoler, sofaer, barkrakker, hyller og magasinstativ
  • Elektronisk utstyr, inkludert AV-utstyr
  • Andre produkter som kaffemaskiner, stumtjenere, kjøleskap, køordnere mm.

Gjennom våre dyktige grafikere kan du designe bannere og roll ups for å ramme inn din stand. Brosjyrer, visittkort, flyers og andre profileringsartikler sørger for et helhetlig og profesjonelt uttrykk, slik at din stand blir lagt merke til. Vi kan også tilby montering og levering av elektrisk utstyr og apparater, som for eksempel kaffemaskin og kjøleskap.

Enkel bestilling

Du kan bestille alt messeutstyr enkelt i vår nettbutikk. Vi sørger for at utstyret er på plass når du og de andre deltakerne ankommer arrangementet. Er du usikker på hva slags messeutstyr du trenger, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne smarte løsninger som dekker dine behov.

Gjennom dinstand.no får ditt arrangement en bestillingsside for teknisk utstyr. Vi informerer alle deltakere om denne bestillingssiden, slik at både du og eventuelt andre deltakere kan legge inn bestillinger av ønsket messeutstyr. Du får utstyret levert i god tid før arrangementet, og fakturering sendes til den enkelte bestiller.

Vi bistår med montering

Dersom du skulle trenge hjelp med montering av vegger, stands eller annet messeutstyr, har vi en hel stab av dyktige montører som kan hjelpe deg. Våre montører er raskest i bransjen, og sørger for gode løsninger og effektiv montering. Dette er viktig for å sikre god flyt i ditt arrangement.

Compass Fairs har til sammen 12 faste montører som stiller opp når du trenger det. I tillegg har vi tilgang på et antall dyktige vikarer som kan tiltre på kort varsel. Dermed kan du alltid være sikker på at du får rask, sikker og profesjonell montering og demontering hos oss.

Trenger du messeutstyr? Besøk våre nettsider for inspirasjon eller bestilling.