Messevegger

På jakt etter messevegger? Compass Fairs er blant de beste i bransjen og leverer utstyret du trenger til din stand.

Spesialister

Compass Fairs har vært en totalleverandør innen messearrangement siden 1996. Vi leverer et bredt spekter av utstyr, fra messevegger og belysning til tjenester knyttet til kongresser, konferanser og andre små og store arrangementer, med god erfaring og gode resultater.

I løpet av 20 år i bransjen har vi hjulpet titusenvis av utstillere. Vi har bygget flotte stands, satt opp utallige messevegger og levert utstyr som bord, stoler, tepper, strøm, internett og belysning. Selskapet er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Lagrene hvor vi oppbevarer utstyr er plassert i Oslo, Trondheim, Jönköping og Rødekro.

Vi vet hvilke utfordringer som kan oppstå underveis i et stort arrangement og det er mange viktige detaljer som skal på plass. Med hjelp fra våre rådgivere sparer du deg selv for ubehagelige overraskelser, uønskede bekymringer og ikke minst unødvendige kostnader.

Montering

Trenger du hjelp til montering av messevegger? Våre montører er raskest i bransjen og vet at gode løsninger og effektivt arbeid er nødvendig for å holde god flyt i arrangementet. Du kan derfor være sikker på at du får en løsning som er skreddersydd dine behov og ønsker, til avtalt tid.

Vi har til sammen 12 faste montører og mulighet til å tilkalle dyktige vikarer ved behov. La oss sette opp dine messevegger, så kan du konsentrere deg om resten av arrangementet.

Grafisk design

Trenger du bannere til messeveggen din? Med egne bannere på dine vegger kan du sørge for et stilfullt og helhetlig uttrykk som skiller seg ut i mengden. Våre dyktige grafikere kan lage det visuelle materialet du trenger. I tillegg til å gi dine messevegger et personlig preg med store bannere, kan du få designet egne roll ups og beachflag. Disse fungerer som gode invitasjoner til din stand, samt trekker  til seg flere mennesker.

Annet markedsmateriell vi kan hjelpe deg med å utforme er brosjyrer, visittkort og annet reklamemateriell som papirposer. Ved å bestille alt utstyret du trenger hos oss får du et helhetlig og profesjonelt uttrykk som blir lagt merke til, enten du skal arrangere messe, utstilling, kongress eller konferanse. Til gjengjeld blir du lettere husket av de som besøkte standen din.

Logistikk

I tillegg til å levere messevegger, kan vi i Compass Fairs hjelpe deg med å koordinere logistikken på ditt arrangement. Som arrangør har man som regel mer enn nok å tenke på. Det kan derfor være lønnsomt å få hjelp til de praktiske oppgavene som skal løses. Vi har gode kontakter innen logistikk, spedisjon og transport som kan hjelpe deg. Gjennom oss kan du få hjelp til oppbevaring av varer, håndtering av emballasje, frakt og fortolling, mottak og videreforsendelse av gods, for å gjøre det lettere for deg. Vi hjelper selvsagt også med lasting og lossing av dine messevegger slik at arbeidet ikke blir for belastende for deg.

Trenger du messevegger av god kvalitet? Ta kontakt med oss i Compass Fairs, så hjelper vi deg med messeutstyr tilpasset ditt behov.