Stand Design

Vi hjelper deg med stand design

Trenger du hjelp med design av din stand? Vi på Compass Fairs er her for å hjelpe deg. Våre grafiske designere har god kompetanse til å designe både bannere, møblering, visittkort etc. Alt for å gjøre din opplevelse på messen så bra og så stilfull som mulig.

Gjennomført design

En stand med et gjennomført design gir et godt førsteinntrykk. Vi i Compass Fairs kan hjelpe deg til å finne nøyaktig det designet du ønsker å ha samt hvilken fargepalett og eventuelt hvilken type møblering. Vi fikser alt du trenger av moderne utstyr til ditt arrangement, enten du skal ha møbler, tepper, bannere, teknisk utstyr eller grafisk materiell.

Stand design er viktig for å tiltrekke seg så mange mennesker som mulig. Målet med en stand er som oftest å tiltrekke seg folk, og for å gjøre det må folk få øye på deg i mengden. Et stort banner, en roll up eller et beachflagg gjør deg og din stand lettere å se.

Når du har fått noen til å komme bort til deg. vil du gjerne at de skal huske deg om de noen gang trenger din tjeneste. Da er det lurt å dele ut brosjyrer eller visittkort med informasjon om de tjenestene du tilbyr og hvordan de kan kontakte deg og ditt firma. Utseende er viktig når man skal gi et godt førsteinntrykk, mener vi. Et godt utseende på standen tiltrekker seg flest besøkende.

Våre tjenester

Vi i Compass Fairs tilbyr design av både kopper, bannere, visittkort, brosjyrer, beachflag og mye mer. Vår designer sørger for at det ser profesjonelt ut, slik at du får så mange prospekter til deg som mulig.

Bannere

Det første en messebesøker ser er bannere. De tiltrekker seg de fleste kunder, og er en av de primære elementene i en stand. Dette forteller også kunden hva du ønsker å informere om.

Visittkort

Visittkort brukes når man ønsker å gi de besøkende en mulighet til å ta kontakt med deg. De er en konkret call-to-action, og gir dine prospekter en oppfordring til å handle.

Brosjyrer

Med brosjyrer kan du lett informere dine besøkende om det du ønsker å presentere på en messe, men også hvordan de kan kontakte deg og ditt firma.

Beachflagg

Beachflagg trenger du bare å kjøpe én gang. De er perfekte for både ute- og innebruk, og er enkle å montere. Beachflagg er en av de letteste måtene å fange oppmerksomheten til dine prospekter.

Planlegging av arrangement

Etter 20 år i medieindustrien har vi utviklet god erfaring innen messearrangement. I 1997 arrangerte vi vår første egne boligmesse. I dag arrangerer vi omtrent 20 messer fra nord til sør i vårt langstrekte land.Vi vet at det kan skje mange feil under et messearrangement og at god planlegging forebygger dette. Ved å planlegge ned til siste detalj sørger vi for at suksessfaktoren til din stand er høy.

Andre tjenester

Vi hos Compass Fairs tilbyr deg flere andre tjenester:

 

Ønsker du noen av disse tjenestene, er det bare å ta kontakt med oss.