Tjenester

Stort eller smått, vi hjelper deg
med alt du trenger til et vellykket arrangement!

Våre tjenester

Trenger du oss som totalleverandør til arrangementet ditt, eller behøver du kun hjelp til noen enkeltløsninger?

All Equipment
Easy Ordering
Installation
Logistics
Design
«Compass Fairs gjorde en fantastisk jobb i forbindelse med planlegging og gjennomføring av Norwegian Travel Workshop (NTW) 2015 som vi arrangerte i Vikingskipet på Hamar. Compass Fairs er profesjonelle, og det ga oss som arrangør og våre deltakere en god opplevelse. For å lykkes med et så stort arrangement er vi avhengig av en engasjert, fleksibel og løsningsorientert samarbeidspartner. Og det er Compass Fairs, noe som bidro til at vi følte en trygghet underveis i hele prosessen.»
Karia Anne Scwach

Kari Anne Schwach
Prosjektleder - Innovasjon Norge

«Vårt samarbeid med Compass Fairs gjør oss i stand til å være konkurransedyktige på en arena hvor alle konkurrentene våre er spesialiserte messesentre, mens vi er en multifunksjonsarena. Compass Fairs er en totalleverandør som vi tør stole på, og som gang på gang viser at de kan snu seg fort, være praktiske og løsningsorienterte. Compass Fairs kan messe – enkelt og greit!»
Gullik Jensen

Gullik Jensen
Administrerende direktør - Telenor Arena

«Trondheim Spektrum har samarbeidet med Compass Fairs siden 1997. Først som leietagere til «Gjør Din Bolig Bedre»-messene, siden har samarbeidet blitt mer omfattende. Compass Fairs er i dag teknisk leverandør til alle våre prosjekter her på huset, inkludert Nor-Fishing og Aqua-Nor, Norges største messer innenfor fiskeri og havbruk. Vi opplever Compass Fairs som veldig profesjonelle. De leverer til riktig tid og pris, og har et særdeles profesjonelt og serviceinnstilt personell.»
Ola Eriksen

Ola Eriksen
Administrerende direktør - Trondheim Spektrum AS

  • Innovasjon Norge
  • Future Home
  • Trondheim Spektrum

Mye å huske på?
Deleger jobben til en ekspert på
messer og arrangement.

Kontakt oss Marius