Skreddersydde smittevernløsninger

Med våre fleksible løsninger blir det enda lettere å ivareta et godt smittevern, enten du trenger hjelp til å bygge et helt vaksinasjonssenter eller kun ønsker noen pleksiglass foran resepsjonsdisken.

[Image 4]

Som en av Nordens største messearrangører, har vi i Compass Fairs lang erfaring med å bygge små og store konferanser, messer og andre arrangementer. Vi har en unik kompetanse, bredt utvalg av materiell og teknisk utstyr, og lang erfaring i midlertidige innredninger av ulike typer lokaler, idrettshaller og arenaer.

Kontakt oss i dag

Koronapandemien har gjort at mange må tenke nytt, det gjør også vi. Vi ønsker derfor å bidra til kommuner og bydeler som nå skal opprette og drifte midlertidige vaksinasjonssentre i lokaler som i utgangspunktet ikke er tilrettelagt eller designet for dette.

Her finner du en oversikt over et utvalg av tjenester og utstyr vi tilbyr.

Våre fleksible og solide veggløsninger for midlertidig rominndeling er både prisgunstige, enkle å rengjøre, og et miljøbevisst valg, da de kan gjenbrukes gang på gang. Sammen med vårt store utvalg av møbler, lys, servicemateriell og teknisk materiell for midlertidig framføring av strøm, kan vi tilby gode muligheter for å fasilitere en trygg og god vaksinasjonsprosess fra ankomst, gjennom registrering, vaksinasjon og observasjonsperiode. Vårt utvalg er stort, og vi tilbyr alltid rask levering og montering.

Under ser du en illustrasjon på eksempel av en løsning inne i et bygg med mye infrastruktur her:

[Overview]

Vi har allerede ferdigstilt montering av et vaksinasjonssenter for bydel St. Hanshaugen i Oslo, plassert i et relativt begrenset lokale på Lovisenberg Diakonale Sykehus. Her kan du se skisser og bilder fra vårt arbeid:

Nødvendig kontroll med vårt nettbaserte system

(bilde)

IT-avdelingen i Compass Fairs har i samarbeid med Vestre Aker bydel utviklet et nettbasert system for rask, effektiv og enkel håndtering av vaksinering av befolkningen i Vestre Aker bydel. Systemet håndterer køordning før og under vaksinering, i tillegg til å sørge for at vaksineringspersonell får kontroll og oversikt over prosessen med observasjon i etterkant av vaksineringen.

Køordningen fungerer på samme måte som på Posten, apotek og andre steder der man trekker en lapp ved ankomst. Når nummeret på lappen vises på skjermen, er det din tur til å komme inn i avlukket for vaksinasjon.

Etter vaksinering må man vente i 20, 30 eller 60 minutter. Tiden bestemmes av ulike parametre, for eksempel om man har en underliggende sykdom eller går på spesielle medisiner. Vårt nettbaserte system hjelper personell i vaksinasjonssentrene å holde kontroll på ventetiden til alle som er vaksinert. Når man er vaksinert, får man med seg en lapp som viser hvor lenge man må vente. Denne fremvises til personell som så plotter tiden inn i systemet og knytter dette opp mot ventebåsen man får tildelt. Sitter man i bås 2 kan man da hele tiden følge med på hvor lang tid det er igjen av ventetiden. Et “pling” signaliserer når ventetiden er over.

Systemene er egenutviklet og tilpasses vaksineringslokalene til aktuell bydel/kommune.

Alle våre produkter er til utleie, slik at oppdragsgiver slipper unødige og lite bærekraftige engangsinnkjøp, og kun betaler for utstyr i den perioden det er i bruk. Våre priser inkluderer både opprigg, nedrigg og frakt, og vi er tilgjengelige for vedlikehold/eventuelle justeringer i perioden utstyret benyttes. Vi dedikerer en fast prosjektansvarlig fra vår side som sørger for dialog med oppdragsgiver.

“Vi er veldig fornøyde med valget om å benytte Compass Fairs til å bygge vaksinesenter for bydel St.Hanshaugen. Det tok kort tid, løsningene er fleksible og de kom med gode innspill på hvordan vi kunne legge det opp:”

  — Klaus Grubhen, Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om deres behov og våre muligheter for å støtte dere i denne viktige prosessen. Vi vil bidra til å sørge for en effektiv og sikker vaksinasjonsprosess, som tar vare på publikum og kommunens eget personell. Dersom kommunen allerede har startet oppbygging av vaksinasjonssenter, kan vi bidra til å forsterke eller justere allerede etablerte sentre.

Brian Fabricius
Teknisk sjef
+47 928 38 723
brian16@compassfairs.no